Bloggintresserade

fredag 18 februari 2011

Lägesrapport.......

Ja då var det Fredag igen veckorna går fort. Här i Holmsund har det varit en kall vecka -17 är det varmaste vi har haft. Nu på morgonen har vi -26 grader och eftersom vi endast har en bil så är det bara för barnen att gå i kylan till skolan( tycker lite synd om dom, men det går ju).

Håller på med ett beställningskort till en 4 åring men det går lite trögt just nu. Jag börjar undra om det är därför jag " går i väntans tider" (stopp där jag ska inte ha barn, 2 räcker) utan jag väntar på min CUTTLEBUG. Har lagt undan pengar som jag sålt kort för och satsat dom på en sådan . KUL ska det bli.......

Imorgon ska jag på Pysselträff med Pysselhäxorna. Det är både årsmöte och träff, hela dagen från klockan 10 till 18, ska bli så kul. Så idag ska jag göra det omöjliga att försöka att INTE packa med mig allt, men det brukar gå dåligt.

Hoppas att ALLA får en bra helg och att vi börjar få en temperatur som ligger runt -15 ( det är ju rena tö väder när man haft så kallt som vi haft i veckan:-)hi,hi det känns faktiskt så.

Jag tycker att det är så kul att få kontakt med så många olika människor med samma intresse som jag, det känns lite som när man var liten och hade massa brevkompisar, håller ni med?

Många kramar

Carina

7 kommentarer:

UmeNorskan sa...

Ha en trevlig fredag, så ses vi i morgon !

Kattiz sa...

Ja, jag kan inte säga att jag är avis, lider i våra 12 minus... Men biter ihop och längtar till den 17 mars och Mexico. Ha det så roligt på träffen!

Britt-Inger sa...

Jag här i Vännäsby är det inge varmare...-25... burrrr burrr.
Håller med, men ibland kan jag känna att man saknar papper och penna och känslan när brevet låg i brevlådan....
Ha en trevlig dag i morgon!!!!
Kramen, Britt-Inger

Lisa-olsi sa...

Hoppas du har en trevlig träff idag.
Då går vi i väntans tider båda två,
min "groda" kommer till veckan :)
Ha en bra helg!
Kram Lisa

Lilla pyssel Inger sa...

Hejsan på dig Carina:)
Å vad roligt med pysselträff jag blir jätteavis jag vill också gå på pysselträff!!! Sist jag var i väg så var det så himla roligt det levde jag länge på:)
JAG HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG!!!
Å jag forstår mycket väl din längtan efter din Cuttlebug fattar inte hur jag klarade mig utan den förut!! Jag lovar dig du kommer att älska denna lilla maskin!!!!
Så roligt att du gillade korgarna och självklart ska du forsöka göra en är säker på att du kommer tycka att det är jättekul:)
Å jag håller helt med dig, tycker det är så himla roligt och givande med så många nya underbara vänner i blogg värden:) Det gir mig jättemycket:)
Ha det bäst nu och var rädd om dig, kramar från lilla Inger:)

Maria sa...

Så roligt med träff.
Hoppas din cuttlebug kommer snart så du får "veva" lite
/Maria

Cattis sa...

Jisses vad avis jag blir, vill med ha en cuttlebug :(.. ska med till att spara lite så jag med kan köpa en..
Tycker att man handlar HELA tiden hihi.. Här är det blommor som hela tiden tar slut så det känns som jag aldrig får till det med att köpa de stora "grejerna" :)
Grattis vännen till din vinst med vad roligt :)
Hoppas du hade en kanondag på pysselträffen, är så "avis" även på det, här kommer man aldrig iväg på ngt sådant..
Trevlig helg vännen / Kram kram