Bloggintresserade

söndag 6 mars 2011

SPORTLOV…..

Ja här ser ni först före och efter förvandling, den årliga grillplatsen. Som vanligt kommer jag aldrig ihåg vart jag lägger grilltunnan, så det blir att gräva och leka livräddare när man går och sticker pinnen i snön. I år hittade jag den utanför  grillplatsen.

P3060009P3060012

Här är vyer från våran stugtomt, På bilden till höger ser ni 18 vindkraftsverk i den fjälliga miljön. Man tänker inte på dom, men när vinden ligger på mot stugan låter det som flygplan, inte så kul när man vill njuta av tystnaden. Vädret var jättefint fram till ca 13 sen kom molnen. Vi hann äta lunch ute och njuta av solen. Sen är det typiskt att vår äldsta son har hosta och lite feber så han är inne,  det går bra att man kan vara ute och det känns som man har åkt på skotertur ändå när man har en sådan stugtomt som vi har. HÄÄÄÄRLIGT med sjötomt, imorgon ska det nog pimplas lite abborre så vi får lite filéer, smaskens.

P3060010P3060011

Ja det kommer inte att bli någe scrappande för mig i veckan men den som väntar på någe gott…………Hoppas att alla har haft en härlig söndag. Kramar till er alla.

 

Carina

3 kommentarer:

snojbi sa...

Härligt med sportlov

Pyssel och Kort sa...

Oj va mycket snö,
Här i göteborg är nästan all snö borta.
Kram Elin

Lilla pyssel Inger sa...

Å vad underbart med sportlov för dig passa på att ha det toppen och njut:)
Vilka fina bilder du delar med dig av, ser verkligen inbjudande och trevligt ut:)
Ha det bäst och massor med kramar från lilla Inger:)